YritysAuto Juusolat Oy on keväällä 2015 perustettu koillismaalainen perheyritys. Toimialaamme kuuluu mm. käytettyjen autojen maahantuonti ja myynti. Yrityksen perustajina ja omistajina toimivat pitkän linjan yrittäjät, Leo ja Kaisa Juusola. Ennen Auto Juusolat Oy:n perustamista Leo toimi Halpa-Halli Juusolat Ky:n kauppiaana yli 35 vuoden ajan. Leolla on useamman kymmenen vuoden kokemus myös autoalasta ja vaihtoautojen myynnistä, sillä hän on ollut sivutoimisesti mukana veljesten yhteisessä Veljekset Juusola -autofirmassa.

Yrityksemme toimintaperiaatteena on ostaa ja myydä laadukkaita ja hyvin varusteltuja vaihtoautoja. Autoja haetaan sekä Suomesta että ulkomailta. Yrityksemme ensimmäiset myytävät autot tuotiin Saksasta, mutta muita mahdollisia tuontimaita ovat mm. Ruotsi, Italia ja Belgia. Tuontiautoilla on todella hyvä hinta-laatusuhde. Esimerkiksi Saksan tuontiautot ovat myös huomattavasti paremmassa kunnossa kuin vastaavan ikäiset kotimaan autot, johtuen Saksan paremmista tieverkostoista ja ajo-olosuhteista.

Auto Juusolat Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksilöllistä ja joustavaa palvelua. Myös edullisen hintatason ylläpitäminen on yksi yrityksemme päämääristä. Auton hankkiminen meidän kauttamme on helppoa! Hoidamme maahantuontirekisteröinnin ja muut paperityöt puolestasi. Auto toimitetaan sinulle "avaimet käteen" -periaatteella.

Etsimme ja haemme sinulle toiveidesi mukaisen menopelin. Pääperiaatteenamme on ostaa ja myydä sellaisia autoja, jotka kelpaisivat itsellemmekin!